Vendégkönyv

Mit mondanak mások? Kérjük mondja el véleményét!

Hozzászólások

Június végén töltöttünk el

Június végén töltöttünk el négy csodálatos napot a vendégházban. Szép környezetben, kiváló vendéglátásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki Egerben kellemes kikapcsolódásra vágyik.

Kriszti és Pisti

vélemény

Az idei Húsvéti ünnepeket kicsi, de jókedvű társaságunkkal a vendégházban töltöttük. Minden kényelem adott volt, és a tulajdonosok vendégszeretete, udvariassága, segítőkészsége semmilyen kívánnivalót nem hagyott maga után. Egerbe látogató ismerőseinknek nyugodt lelkiismerettel ajánlani fogjuk az Önök vendégházát.
Üdvözlettel: Kis Péterné Magdi

Üdvözlet

Amint azt délben is elmondtuk, nagyon (nagyon-nagyon :-) ) jól éreztük magunkat hosszú hétvégénken. Ennek egyik fontos része volt a házatok, a Borbarát Vendégház, ami úgy fantasztikus, ahogy van!
Ráadásul Ti igazán érzitek és tudjátok, hogy mi kell a vendégeknek. A házatok otthonos, elegáns, kiváló pihenőhely. Igazi lányos hétvégét csinálhattunk, kellemes időtöltéssel és rengeteg nevetéssel.
Biztosak vagyunk abban mindannyian, hogy megyünk még hozzátok, és minden barátunknak, aki Egerben szeretne pihenni, szívesen ajánljuk majd házatokat.

Minden jót kívánva szeretettel üdvözöllek Téged és kedves szüleidet.

Gönczi Mária